Over mijn werk

Zijn natuurfotografie blijft niet onopgemerkt; zo is werk van Luberti te zien in agenda's, fotoboeken en natuurbladen. Alle waardering maakt het voor Andy Luberti, die ook in zijn dagelijks werk bij beeld is betrokken, niet moeilijk om te blijven focussen op de combinatie van natuur en fotografie. Ook wordt zijn werk vertegenwoordigt door het fotostockburo Kina natuur & outdoorfotografie. Kina hecht sterk aan kwalitatief hoogstaande beelden en werkt met een selecte groep professionele fotografen.

Blomsma print & sign

Met decoraties, met kleuren, afbeeldingen, teksten, bepaalt u de sfeer en uitstraling van het interieur van uw locatie. Blomsma Print & Sign staat voor: - Kwalitatief zeer hoogwaardige en duurzame toepassingen - Garanties op kwaliteit, hechting en kleurgebruik - Technisch advies en meedenken in praktische oplossingen - Advies op het gebied van communicatiewaarde en beeldgebruik - Total project management (ontzorgen van opmaak t/m montage)

HEALING ENVIRONMENT

Bij een radiologisch onderzoek zijn patiënten, vooral kinderen, angstig en gespannen over wat hun te wachten staat, wat heel logisch is natuurlijk. Het is een groot apparaat in een klinische ruimte.Angst en spanning zorgen voor onrust waardoor kinderen minder goed stil liggen en het onderzoek niet optimaal uitgevoerd kan worden. Afleiding heeft een positief effect op de gemoedstoestand van de patiënt en dit zorgt ervoor dat het desbetreffende onderzoek goed en voorspoedig uitgevoerd kan worden. Om de kwaliteit de waarborgen hebben wij een nauwe samenwerking met Andy Luberti Nature Photography en Blomsma Print & Sign. Andy staat bekend om zijn prachtige natuurfotografie en hij weet als geen ander de natuur op haar best te fotograferen. Dat in combinatie met de expertise van Blomsma wat betreft signing, worden er schitterende wandvisuals gecreëerd.

Tuinposters

Bent u ook uitgekeken op die saaie tuinmuur? Maar wat dan? Je kunt het uitzicht op die grauwe stenen of planken drastisch veranderen met behulp van een tuinposter. Tuinposter.nl heeft al meerdere malen meegewerkt aan bv. het tuinprogramma van SBS6, "De Tuinruimers", met Rob Verlinden. Ook heeft u ons kunnen zien in diverse mediabladen (TROS kompas, Kassa, Groei & Bloei, Panaroma, ...) en de kerstaflevering van "Eigen huis en tuin" van RTL4. Waar we een prachtige winterlandschap als tuinposter mochten leveren.