Haarscherpe natuurfoto's

"Vakmanschap is meesterschap" is een bekende uitspraak die ook nu van toepassing is. Als Xpozer Pro Fotograaf sta je gewaarborgd voor fotokwaliteit en service.

Perfecte uitstraling

Mooi in elk interieur. Het platte Xpozer systeem zit geheel achter de foto en zorgt voor een prachtige schaduw rondom de foto. Kijk voor mooie sfeerfoto's in mijn portfolio mappen!

Echte fotokwaliteit

De keuze van elke fotoliefhebber. Maximale scherpte en geen detailverlies door doekstructuur. "What you see is what you get". Afdrukwekkend mooi!

Bekroond design

Innovatieve techniek voor perfect opgespannen foto’s is nu binnen handbereik. De sfeervolle foto komt tot leven op de Xpozer HD fotoafdruk. Strak met gemak!

Ophangen

Bij het systeem wordt standaard een ophanghaak geleverd. Deze is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde schroef en plug. De foto met spansysteem zeer lichtgewicht, zo weegt het kleinste formaat slechts 300 gram! Afhankelijk van het soort muur kan het worden opgehangen met een spijker, punaise of dubbelzijdige tape (bv. herverwijderbare Tesa PowerStrip®) er wordt standaard een klein schroefje bijgeleverd. De ophanghaak kan voor zowel liggende als staande foto’s gebruikt worden om foto’s op te hangen. De ophanghaak zorgt ervoor dat het systeem stevig tegen de muur aangedrukt blijft, en is hierdoor ideaal voor het bevestigen van foto’s op schuine wanden of plafonds. Zodra de foto aan de muur hangt kan deze achteraf nog worden gecorrigeerd, om de foto netjes recht te hangen.

Formaten & verhoudingen

In het productassortiment zitten verschillende formaten en verhoudingen. Zo is bijvoorbeeld het Panorama formaat ideaal voor prachtige natuurlandschappen. Een Xpozer fotograaf haalt de maximale kwaliteit uit zijn fotografie en wil dan ook de maximale kwaliteit in de afdruk terug zien.

Formaten:

60×40 cm - 90 euro
75×50 cm - 125 euro
90×60 cm - 150 euro
120×80 cm - 175 euro
135×90 cm - 225 euro
180×120 cm - 295 euro

Grotere,  andere formaten of andere wensen op aanvraag

Alle prijzen zijn inclusief de gekozen foto,  BTW en inclusief verzendkosten.

Wilt u een foto aan de muur of foto's op een andere manier gebruiken, stuur dan vrijblijvend een berichtje via andylubertinaturephotography@gmail.com en geeft uw wensen aan.