Over mijn werk

Zijn natuurfotografie blijft niet onopgemerkt; zo is werk van Luberti te zien in agenda's, fotoboeken en natuurbladen. Alle waardering maakt het voor Andy Luberti, die ook in zijn dagelijks werk bij beeld is betrokken, niet moeilijk om te blijven focussen op de combinatie van natuur en fotografie. Ook wordt zijn werk vertegenwoordigt door het fotostockburo Kina natuur & outdoorfotografie. Kina hecht sterk aan kwalitatief hoogstaande beelden en werkt met een selecte groep professionele fotografen.

Blomsma print & sign

Met decoraties, met kleuren, afbeeldingen, teksten, bepaalt u de sfeer en uitstraling van het interieur van uw locatie. Blomsma Print & Sign staat voor: - Kwalitatief zeer hoogwaardige en duurzame toepassingen - Garanties op kwaliteit, hechting en kleurgebruik - Technisch advies en meedenken in praktische oplossingen - Advies op het gebied van communicatiewaarde en beeldgebruik - Total project management (ontzorgen van opmaak t/m montage)

Workflow & Kleurzwemen

Om als natuurfotograaf zeker te zijn van een goed eindresultaat, is voor mij een goede betrouwbare workflow cruciaal. Door de vele jaren ervaring in de professionele fotografie en 11 jaar bij een vaklab, leerde ik veel over kleurzwemen en hoe deze te corrigeren. Klik op het beeld en lees hier meer over.

Apparatuur

Canon EOS 5D Mark3, Canon EOS 7D Mark2, EF 300mm f2.8L IS USM, Canon 70-200 f4.0 IS L, Canon Zoom EF 16-35mm f 4.0, Samyang 14mm f2.8, Lensbaby Velvet 56, Canon converter 1.4, Feisol Carbon driepoot statief en diverse filters van Hitech.